Lesy města Český Krumlov s.r.o.

O NÁS

separ

Prodej palivového dřeva

separ

AKTUÁLNĚ

separ

Služby

separ

Fotogalerie

separ

Lesní pedagogika

separ

Dokumenty

separ

KONTAKTY

Lesy města Český Krumlov s.r.o.
Český Krumlov, Domoradice 1, 381 01
cz

pix
pix
KATEGORIE / CATEGORY

AKTUÁLNĚ



ZPĚT / BACK ZPĚT

Spolupráce se Schwan Cosmetics CR

Lesy města Český Krumlov a Schwan Cosmetics CR vysadily tisíc stromků

 

S jarní výsadbou stromků v lesích spravovaných Lesy města Český Krumlov opět pomohli zaměstnanci Schwan Cosmetics CR s rodinami. Společně vysadili tisíc stromků.

 

Ani aprílové počasí minulého víkendu, kdy se střídala sněhová chumelenice se sluncem, neodradilo zaměstnance obou firem a jejich rodiny od společné práce na obnově lesa v lesním komplexu Dubík. Tím se navázalo na sázení jabloní v aleji u zahrádkářské kolonie na Horní Bráně v roce 2018, na výsadbu ovocného sadu ve Vyšném a na obnovu kůrovcové kalamitní holiny z roku 2019. Po roční odmlce způsobené covidem vedení Schwan Cosmetics CR projevilo zájem podílet se na výsadbě sazenic lesních dřevin.

 

V rámci jarních prací byly připraveny dvě oplocenky pro ochranu stromků před okusem lesní zvěří. „Do těchto oplocenek jsme společnými silami vysázeli 500 sazenic buku lesního a 500 sazenic dubu zimního, za což patří veliké poděkování nejen zaměstnancům, kteří provedli samotnou výsadbu, ale i vedení společnosti Schwan Cosmetics CR, které tímto krokem podporuje odpovědný přístup k přírodě a k životnímu prostředí,“ říká jednatel společnosti Lesy města ČK Miroslav Štoll.

 

Lesy města český Krumlov letos vysadí celkem 50 000 stromků v pestré druhové skladbě tak, aby byly zachovány všechny funkce lesa.


ZPĚT / BACK ZPĚT





Palivové dříví

Prodej palivového dříví. Lesy města Český ...

Kde nás najdete

Lesy města Český Krumlov s.r.o., Domoradice 1, 381 ...

pix
pix
Jakékoliv kopírování a šíření obsahu serveru Lesy města Český Krumlov s.r.o. bez písemného souhlasu provozovatele je zakázáno
© 2015